Sightseeing and Dolmens des Rossignol

Noen av de første dagene i Frankrike så var ikke været helt med oss. Det var varmt nok, men det blåste som bare juling og det regnet. Heldige som vi var, så var dagligvarebutikken åpen så fikk handlet inn litt diverse. Det var en litt merkelig opplevelse sånn helt egentlig. Vodka og whiskey i butikkhyllene, flådde harer hengende opp ned (de hadde fortsatt øyne) og hele høner med klørne på. Jævlig rart og forferdelig ekkelt (unnskyld språkbruken, men det er bare det som beskriver det).

Etter at det sjokket hadde gått over (jeg var visst den som i det hele tatt la merke til det…) ble det litt sightseeing på måfå ut i fra det gps-en sa at var typiske turiststeder. Det hele endte opp med en del knipsebilder fra bilen og rare ting å se på. Det første jeg kommer til å vise frem er Dolmens des Rossignols. Det var visst et gammelt gravsted av noe slag. Det var egentlig veldig pent der, selv om det var merkelig at de hadde sagt ja til å sette opp et boligfelt så nærme. Grønt var det i alle fall, selv om steinen/graven i seg selv ikke var så spektakulær var det morsomt å se den.
Dolmens des Rossignols
Untitled Untitled
UntitledUntitledUntitled
Untitled Untitled
Untitledfrankrike

After some weird shocking sights at the local supermarket (whole rabbits with eyes and hens with their claws still attached), we went out sightseeing, going to the places the gps said that the nice touristy places would be. This is what we saw.

– Birdie 

Advertisements

2 thoughts on “Sightseeing and Dolmens des Rossignol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s